Etusivu

Waasa Watt Warriors,

kavereiden kesken Wattisoturit, on maantiepyöräilyryhmä, joka on syntynyt tarpeeseen löytää maantiepyöräilylenkkiseuraa Vaasan alueella. Ensimmäiset yhteislenkit tehtiin vuoden 2016 kesällä, jolloin ryhmässä oli vain muutama pyöräilijä. Yhteislenkit alkoivat pian saada näkyvyyttä ja sitä kautta saimme lisää pyöräilijöitä. Vuoden 2018 aikana ryhmän koko kasvoi kovaa vauhtia, ja tällä hetkellä ryhmässä on jo noin 100 pyöräilijää. Kesäisin teemme useampia yhteislenkkejä joka viikko ja järjestämme leikkimielisiä tempokilpailuja ryhmän sisällä. Talvella treenaamme yhdessä mm. Botniahallissa, metsäpoluilla ja Zwift–virtuaalimaailmassa.

Toiminta

TOIMINTA

Kurssit, kuntotestit ja koulutukset

– WWW-testiviikonloppu
– Pyörän huoltamisen alkeet

Kilpapyöräily

– Tour de Hankmo
– Aluekilpailukalenteri
– Suomen pyöräilyn kansalliset kilpailut

Tapahtumat

– Kevätleiri
– VR2019
– TdH
– Botniapyöräily

Viikkokilpailut

Järjestämme keskimäärin kahden viikon välein 10km tai 20km leikkimielisiä tempokilpailuita. Tämä on erinomainen tapa seurata oman kunnon kehittymistä ja haastaa itsensä ajamaan välillä kovaa! Osallistuminen on Wattisotureille ilmaista, seuran ulkopuolisilta perimme 5€ osallistumismaksun. Kaikkiin tapahtumiin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Yhteislenkit

– Tom’s PK
– Hanna’s PK
– Pekan pitkis
– Yhteislenkki VIS:n kanssa

Sponsorit

SPONSORIT

Koska toimintamme on muuttunut yhä suunnitelmallisemmaksi ja aktiivisten Wattisotureiden määrä on koko ajan kasvanut, päätimme loppuvuonna 2018 rekisteröidä Waasa Watt Warriorsin ja perustaa pyöräilyseuran. Nuoresta iästään huolimatta Waasa Watt Warriors on saavuttanut näkyvän roolin Vaasan alueen maantiepyöräilyssä, ja tarkoitus on edelleen kasvattaa toimintaa harraste-, kilpailu- ja tapahtumajärjestäjän roolissa. Osana ensi vuoden strategiaa on liittyä Suomen Pyöräilyn jäseniksi, jotta Wattisoturit voivat halutessaan osallistua lisenssikilpailuihin ja järjestää pyöräilytapahtumia ja –kilpailuja Vaasassa. Lisäksi tulemme osallistumaan erilaisiin kuntopyöräilytapahtumiin vuoden 2019, mukaanlukien esimerkiksi maailman suurin pyöräilytapahtuma Vätternrundan.

Haemme nyt sponsoreita seuratoiminnan kulujen kattamiseksi. Suomen Pyöräilyn liittymis‐ ja jäsenmaksu sekä muut seuratoiminnan aloittamiseen liittyvät kustannukset ovat uudelle seuralle iso ponnistus. Osallistumalla sponsorointiin yrityksesi on mukana tukemassa vaasalaista maantiepyöräilyä. Sidosryhmäsi näkevät, että yrityksesi tukee liikkumista ja terveitä elämäntapoja. Ryhmämme on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja heti ensimmäisenä toimintavuotena 2019 ryhmämme tulee näkymään paitsi Botniahallissa ja maantiellä, myös erilaisissa pyöräilytapahtumissa Suomessa ja maailmalla. Haemme yhtä pääsponsoria (1000€) ja kahta muuta sponsoria (500€). Myös pienemmät avustukset ovat tervetulleita. Sponsorimme tulevat näkymään täällä nettisivuillamme, minkä lisäksi tulemme tekemään sponsoreistamme julkaisut sosiaalisen median kanaviimme ja halutessanne logo ja/tai slogan painetaan tuleviin ajoasuihin, esim. ajopaitaan ja -housuihin. Muusta näkyvyydestä voimme keskustella joustavasti teidän toiveidenne pohjalta. Kiitämme tuestanne ja toivotamme teidät tervetulleiksi kannustamaan Wattisotureita ensi kesän pyöräilytapahtumiin!

Liity jäseneksi

LIITY JÄSENEKSI

Waasa Watt Warriors on aktiivinen seura sinulle, joka kaipaat mukavaa lenkki- ja treeniseuraa. Kilpailuhenkisille on tarjolla leikkimielisiä ja ehkä vähän totisempiakin kilpailuita ja yhteisiä pyöräilytapahtumamatkoja. Kauttamme on mahdollista saada myös lisenssi, jos tahdot osallistua kovatasoisiin kansallisiin kilpailuihin. Waasa Watt Warriors pyrkii myös toimimaan pyöräilykulttuurin kehittäjänä ja omalla esimerkillään nostamaan maantiepyöräilyn mainetta. Jäseneksi pääsee kuka tahansa ikään, sukupuoleen, pyöräilytaustaan, pyörän osasarjan hintaan ja polkupyörien lukumäärään katsomatta. Pääasia, että sitoudut noudattamaan sääntöjämme ja arvojamme ja osallistut mielelläsi mukaan toimintaan.

Jäsenmaksut

 • Alle 18-vuotiaille 10,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa
 • Aktiivijäsen 25,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa
 • Jäsentalous 50,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa (=2 aikuista ja max 3 alaikäistä)
 • Kannatusjäsen 100,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa

  Jäsenedut

Waasa Watt Warriors –jäsenet saavat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme:

 • Seuran edustusoikeus Suomen Pyöräily ry:n alaisiin kilpailuihin kilpailulisenssin hankkineille jäsenille
 • Endurance for Life, pyöräilijän tasotesti hintaan 100€ (ovh 120€)
 • Pettsson Coaching, pyöräilijän kuntotesti hintaan 100€ (ovh 120€)
 • Urheiluhieroja Mikko Tuominen, 3×60 min urheiluhieronta 100€
 • Liikunta & Hyvinvointi ILO, 60min hieronta -5%, 90min hieronta -10%
 • Lisää jäsenetuja julkaistaan sitä mukaa, kun niitä neuvotellaan!

  Muut edut
 • Mahdollisuus osallistua ilmaiseksi Waasa Watt Warriors:n järjestämiin seuran sisäisiin viikkokilpailuihin (hinta ei-jäsenille 5€)
 • Waasa Watt Warriors –seuravaatteet edullisesti (tilaukset keskimäärin kerran vuodessa)
 • Osallistuminen yhteislenkeille ja muihin yhteisiin tapahtumiin
 • Pääsy Wattisotureiden suljetulle Facebook -kanavalle

Lisäksi sata (100) ensimmäistä jäsentä saa ilmaiseksi limited edition Waasa Watt Warriors –juomapullon.