Etusivu

Waasa Watt Warriors,

kavereiden kesken Wattisoturit, on maantiepyöräilyryhmä, joka on syntynyt tarpeeseen löytää maantiepyöräilylenkkiseuraa Vaasan alueella. Ensimmäiset yhteislenkit tehtiin vuoden 2016 kesällä, jolloin ryhmässä oli vain muutama pyöräilijä. Yhteislenkit alkoivat pian saada näkyvyyttä ja sitä kautta saimme lisää pyöräilijöitä. Vuoden 2018 aikana ryhmän koko kasvoi kovaa vauhtia, ja tällä hetkellä ryhmässä on jo noin 100 pyöräilijää. Kesäisin teemme useampia yhteislenkkejä joka viikko ja järjestämme leikkimielisiä tempokilpailuja ryhmän sisällä. Talvella treenaamme yhdessä mm. Botniahallissa, metsäpoluilla ja Zwift–virtuaalimaailmassa.

Toiminta

TOIMINTA

Kurssit, kuntotestit ja koulutukset

– WWW-testiviikonloppu
– Pyörän huoltamisen alkeet

Kilpapyöräily

– Tour de Hankmo
– Aluekilpailukalenteri
– Suomen pyöräilyn kansalliset kilpailut

Tapahtumat

– Kevätleiri
– VR2019
– TdH
– Botniapyöräily

Viikkokilpailut

Järjestämme keskimäärin kahden viikon välein 10km tai 20km leikkimielisiä tempokilpailuita. Tämä on erinomainen tapa seurata oman kunnon kehittymistä ja haastaa itsensä ajamaan välillä kovaa! Osallistuminen on Wattisotureille ilmaista, seuran ulkopuolisilta perimme 5€ osallistumismaksun. Kaikkiin tapahtumiin osallistuminen tapahtuu omalla vastuulla.

Yhteislenkit

– Tom’s PK
– Hanna’s PK
– Pekan pitkis
– Yhteislenkki VIS:n kanssa

Sponsorit

SPONSORIT

Koska toimintamme on muuttunut yhä suunnitelmallisemmaksi ja aktiivisten Wattisotureiden määrä on koko ajan kasvanut, päätimme loppuvuonna 2018 rekisteröidä Waasa Watt Warriorsin ja perustaa pyöräilyseuran. Nuoresta iästään huolimatta Waasa Watt Warriors on saavuttanut näkyvän roolin Vaasan alueen maantiepyöräilyssä, ja tarkoitus on edelleen kasvattaa toimintaa harraste-, kilpailu- ja tapahtumajärjestäjän roolissa. Osana ensi vuoden strategiaa on liittyä Suomen Pyöräilyn jäseniksi, jotta Wattisoturit voivat halutessaan osallistua lisenssikilpailuihin ja järjestää pyöräilytapahtumia ja –kilpailuja Vaasassa. Lisäksi tulemme osallistumaan erilaisiin kuntopyöräilytapahtumiin vuoden 2019, mukaanlukien esimerkiksi maailman suurin pyöräilytapahtuma Vätternrundan.

Haemme nyt sponsoreita seuratoiminnan kulujen kattamiseksi. Suomen Pyöräilyn liittymis‐ ja jäsenmaksu sekä muut seuratoiminnan aloittamiseen liittyvät kustannukset ovat uudelle seuralle iso ponnistus. Osallistumalla sponsorointiin yrityksesi on mukana tukemassa vaasalaista maantiepyöräilyä. Sidosryhmäsi näkevät, että yrityksesi tukee liikkumista ja terveitä elämäntapoja. Ryhmämme on aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja heti ensimmäisenä toimintavuotena 2019 ryhmämme tulee näkymään paitsi Botniahallissa ja maantiellä, myös erilaisissa pyöräilytapahtumissa Suomessa ja maailmalla. Haemme yhtä pääsponsoria (1000€) ja kahta muuta sponsoria (500€). Myös pienemmät avustukset ovat tervetulleita. Sponsorimme tulevat näkymään täällä nettisivuillamme, minkä lisäksi tulemme tekemään sponsoreistamme julkaisut sosiaalisen median kanaviimme ja halutessanne logo ja/tai slogan painetaan tuleviin ajoasuihin, esim. ajopaitaan ja -housuihin. Muusta näkyvyydestä voimme keskustella joustavasti teidän toiveidenne pohjalta. Kiitämme tuestanne ja toivotamme teidät tervetulleiksi kannustamaan Wattisotureita ensi kesän pyöräilytapahtumiin!

Finvacon Oy

Finvacon Oy:n visio on kasvaa kansainväliseksi ja Suomen merkittävimmäksi vastuullisen liiketoiminnan esikuvaksi. Tämä vastuullisuus tarkoittaa hyvien, pitkäaikaisten asiakassuhteiden ja kannattavan liiketoiminnan lisäksi mahdollisimman pientä julkisen tuen määrää, vastuunkantoa luonnosta sekä erityisesti apua tarvitsevista ihmisistä ja sellaisen työnantajan mainetta, josta työntekijämme ovat ylpeitä ja kokevat olonsa turvalliseksi.

Visiota toteutetaan tuottamalla ja tarjoamalla asiakkaille laadukkaita alihankintapalveluita sekä omia tuotteita nykyisillä toimialoilla hakien entistä aktiivisemmin osastojen välisiä synergiahyötyjä.

Fennia

Fennia-konserni on yritysten, yrittäjien ja kotitalouksien taloudellisen turvallisuuden kumppani. Palvelumme tuottavat vahinkovakuuttamiseen erikoistunut Fennia, vapaaehtoisia henki-, eläke- ja säästövakuutuksia tarjoava Henki-Fennia, varainhoitopalveluja tarjoava Fennia Varainhoito Oy sekä palveluyhtiö Fennia-palvelu Oy.

Fennia-konsernin yhtiöistä Fennia toimii keskinäisyyden pohjalta, eli asiakas on omistaja. Henki-Fennia, Fennia Varainhoito Oy ja Fennia-palvelu Oy ovat Fennian tytäryhtiöitä. Koska ulkopuolisia sijoittajia ei ole, Fennia-konsernin voittoja voidaan käyttää asiakkaiden palvelujen kehittämiseen.

Suomalaisella vakuutustoiminnalla on pitkät perinteet. Fennia on tarjonnut vakuutuspalveluja jo 135 vuoden ajan.

Foto Airaksinen

Ammattitaitoiset kuvaajamme palvelevat teitä sekä studiossa että miljöössä. Foto Airaksinen tarjoaa mm. lapsikuvauksia, perhekuvauksia, rippi-, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia, sekä kihla- että hääkuvauksia. Yrityksille tarjoamme mm. henkilöstö- ja tuotekuvauksia.

Lisäksi kauttamme saat kattavat digikuvapalvelut sekä kuvatuotteet ja -tarvikkeet.

Gravox Oy

Gravox Oy on suomalainen vuonna 1985 perustettu kaiverruksen ja merkkauksen asiantuntijayritys, joka tuo maahan, markkinoi ja toimittaa laadukkaita kaiverrus- laser-, ja merkkakoneita sekä kaiverrustarvikkeita. Gravox Oy:llä on markkinoiden laajin kaiverrukseen ja lasermerkkaukseen erikoistunut tuotevalikoima, joka sisältää tuhansia tuotteita eri valmistajilta. Tärkeimmät päämiehemme Gravotech SAS on tehnyt alallaan yli 70 vuotta perustavaa tutkimus- ja kehitystyötä tuoden markkinoille täysin uusia tarvike – ja laiteratkaisuja, jotka helpottavat ja nopeuttavat kaiverrus- ja merkkaustöitä.

Lakea

Me Lakealla hallitsemme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen myös tulevaisuudessa. Lakean asuntojen valikoima on laaja, monipuolinen ja hinnoittelultaan kilpailukykyinen. Huomioimme asuntojen ja asumisen suunnittelussa kestävän kehityksen periaatteet ja panostamme lisäksi uusien asumismuotojen ja -ratkaisujen ideoimiseen ja kehittämiseen. Meiltä löydät sekä vuokra-asuntoja että omistusasuntoja useista kaupungeista. Kaiken kaikkiaan olemme rakennuttaneet Suomeen yli 11 500 asuntoa. Lisäksi Lakea palvelee isännöintiin ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa. Lakean pääomistajina on 15 vahvaa pohjalaista kuntaa.

Mirka

Mirka Oy on kansainvälinen yritys ja osa suomalaista perheomisteista KWH -yhtymää. Mirkan liikeidea on tarjota maailmanluokan ratkaisuja pintakäsittelyyn ja tarkkuushiontaan. Asiakkaan tarpeet ovat toimintamme keskiössä. Asiakaslähtöisen työn sekä toimintojen ja asiantuntemuksen jatkuvan kehittämisen avulla pystymme tarjoamaan räätälöityjä järjestelmiä ja kaupallisia ratkaisuja. Niiden pohjana on laaja valikoima teknisesti ensiluokkaisia hioma- ja kiillotustuotteita sekä innovatiivisesti suunniteltuja koneita.

Mirka on maailmanlaajuisesti kasvava yritys, jonka tuotannosta noin 97 % menee vientiin ja tuotteitamme myydään yli 100:ssa maassa.

Piccola Oy

Piccola varastoi, pakkaa, siirrä, kuljeta. Logistiikan koko ketju on Piccolon ydinosaamista – työtä, joka monelle yritykselle on välttämätön paha. Olemme kiinnostuneita varastoimaan tehokkaasti, pakkaamaan nopeasti ja tilaa säästävästi, kuljettamaan täsmällisesti ja turvallisesti. Meille ei riitä, että hommat sujuvat. Mietimme jatkuvasti, miten voimme tehdä asioita paremmin. Olemme kehittäneet palveluita, joilla näihin toimintoihin liittyvät kiinteät kulut muutetaan muuttuviksi.

Asiakas ei maksa mistään turhasta ja parhaassa tapauksessa parantaa tulosta ulkoistamalla toimintoja. Jos varastointi-, pakkaus- ja kuljetustoiminnot eivät ole ydinosaamistasi, pyydä meidät kertomaan, miten me optimoimme näiden toimintojen kustannukset oikealle tolalle. Meillä on myös tarjota edistynyt tapa hankkia liikelahjat yrityksellesi.

Logistiikan koko ketju – parhaita palveluratkaisuja pakkaukseen, varastointiin ja kuljetuksiin.

Pyöräliike Viertola

Pyöräliike Viertola on tominut osoitteessa Kauppapuistikko 28 jo 80-luvulta saakka ja Pitkäkatu 51:ssä vuodesta 2000 lähtien. Tuotevalikoima on lastenpyöristä aina kilpapyöriin saakka. Meillä on myös huolto- ja korjauspalvelut sekä varaosat ja tarvikkeet. Viertolasta saat kestävät ja käytännölliset tuotteet kaupunkiliikenteen ja pyöräilyn erilaisiin tarpeisiin.

Tai-Tex

Tai-Tex on Mustasaarelainen tekstiilipainotalo, jolla on vuosikymmenien kokemus alalta.

Meiltä löydät kattavan valikoiman vaatteita urheiluun, vapaa-aikaan, arkeen ja työntekoon. Valikoimassa myös paljon merkattavaa markkinointi- ja lahjatavaraa!

Liity jäseneksi

LIITY JÄSENEKSI

Nyt loppuvuodeksi Wattisotureiden jäseneksi pelkällä liittymismaksulla 10€!
Vuosimaksu tulee ajankohtaiseksi vasta vuonna 2020!

Waasa Watt Warriors on aktiivinen seura sinulle, joka kaipaat mukavaa lenkki- ja treeniseuraa. Kilpailuhenkisille on tarjolla leikkimielisiä ja ehkä vähän totisempiakin kilpailuita ja yhteisiä pyöräilytapahtumamatkoja. Kauttamme on mahdollista saada myös lisenssi, jos tahdot osallistua kovatasoisiin kansallisiin kilpailuihin. Waasa Watt Warriors pyrkii myös toimimaan pyöräilykulttuurin kehittäjänä ja omalla esimerkillään nostamaan maantiepyöräilyn mainetta. Jäseneksi pääsee kuka tahansa ikään, sukupuoleen, pyöräilytaustaan, pyörän osasarjan hintaan ja polkupyörien lukumäärään katsomatta. Pääasia, että sitoudut noudattamaan sääntöjämme ja arvojamme ja osallistut mielelläsi mukaan toimintaan.

Jäsenmaksut

 • Alle 18-vuotiaille 10,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa
 • Aktiivijäsen 25,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa
 • Jäsentalous 50,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa (=2 aikuista ja max 3 alaikäistä)
 • Kannatusjäsen 100,00 euroa + liittymismaksu 10,00 euroa

  Jäsenedut

Waasa Watt Warriors –jäsenet saavat erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme:

 • Seuran edustusoikeus Suomen Pyöräily ry:n alaisiin kilpailuihin kilpailulisenssin hankkineille jäsenille
 • Endurance for Life, pyöräilijän tasotesti hintaan 100€ (ovh 120€)
 • Pettsson Coaching, pyöräilijän kuntotesti hintaan 100€ (ovh 120€)
 • Urheiluhieroja Mikko Tuominen, 3×60 min urheiluhieronta 100€
 • Liikunta & Hyvinvointi ILO, 60min hieronta -5%, 90min hieronta -10%
 • Lisää jäsenetuja julkaistaan sitä mukaa, kun niitä neuvotellaan!

  Muut edut
 • Mahdollisuus osallistua ilmaiseksi Waasa Watt Warriors:n järjestämiin seuran sisäisiin viikkokilpailuihin (hinta ei-jäsenille 5€)
 • Waasa Watt Warriors –seuravaatteet edullisesti (tilaukset keskimäärin kerran vuodessa)
 • Osallistuminen yhteislenkeille ja muihin yhteisiin tapahtumiin
 • Pääsy Wattisotureiden suljetulle Facebook -kanavalle

Lisäksi sata (100) ensimmäistä jäsentä saa ilmaiseksi limited edition Waasa Watt Warriors –juomapullon.