Siirry suoraan sisältöön

SPONSORIT

Vaasan Sähkö

Ilmastolle ja ihmiselle ystävällistä energiaa – vuodesta 1892. Vaasan Sähkö on yksi Wattisotureiden pääsponsoreista kaudella 2023 sekä Lappajärven kierros 330km tapahtuman pääsponsori. 

Fillarikauppa Cycli

Fillarikauppa Cycli on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike, jonka löydät Vaasan ohella myös verkosta, Seinäjoelta ja Porista. #RideWorkLove

Polarinst

Polarinst tarjoaa merenkulun ja energialan automaatioratkaisuja suunnitteluun, kehitykseen ja kokoonpanoon.

TR Byggtjänst

TR Byggtjänst on Övermalaxista kotoisin oleva rakennuspalvelu, joka tarjoaa kattavasti erilaisia rakennuspalveluja perustöistä vallmiin kohteen loppuunsaattamiseen.

Foto Airaksinen

Ammattitaitoiset kuvaajamme palvelevat teitä sekä studiossa että miljöössä. Foto Airaksinen tarjoaa mm. lapsikuvauksia, perhekuvauksia, rippi-, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia, sekä kihla- että hääkuvauksia. Yrityksille tarjoamme mm. henkilöstö- ja tuotekuvauksia.

Lisäksi kauttamme saat kattavat digikuvapalvelut sekä kuvatuotteet ja -tarvikkeet.

Walki Westpac

Walki Westpac on pakkausalan yritys, joka keskittyy korkealuokkaisten pakkausmateriaalien valmistamiseen elintarviketeollisuudelle.

Liikunta & hyvinvointi ILO

Laihialla sijaitseva Liikunta & Hyvinvointi ILOn palveluvalikoimana kuuluu liikuntavalmennus, eri tyyppiset hieronnat sekä Personal Trainer -palvelut.

Oy Kontaktor Ab

Kontaktor on vaasalainen sähköalan yritys, jonka palveluita ovat esimerkiksi aurinkopaneelien, sähköauton latauspisteiden sekä ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto.

KWH Logistics

KWH Logistics on yksi Suomen suurimmista satamaoperaattoreista ja tytäryhtiöidensä kautta se on läsnä kaikissa suurimmissa satamissa Torniosta Kotkaan.

Löffe in Motion

Löffe in Motion tarjoaa varusteita pyöräilyyn ja triathloniin. Sponsoroinnin lisäksi, Löffe in Motion on Wattisotureiden seuravaatetoimittaja.

Lisätietoa sponsoreille

Waasa Watt Warriors on vuonna 2018 perustettu maantiepyöräilyseura, jolla on tällä hetkellä noin 150 jäsentä. Maantiepyöräilyn ohella meillä on nykyään toimintaa myös maastopyöräilyssä, cyclocrossissa ja triathlonissa.

Seuramme tavoitteena on edistää maantiepyöräilyä ja siihen liittyvää kulttuuria koko Pohjanmaan alueella. Toimintaamme ydintä ovat yhteislenkit, joita pyritään järjestämään monipuolisesti siten, että mahdollisimman moni osallistuja löytäisi itselleen mukavan vauhdin ja ympäristön harrastaa liikuntaa. Kuntoliikunnan lisäksi, seuramme jäsenistö osallistuu myös kilpailutapahtumiin sekä kotimaassa ja ulkomailla. Viime vuosien aikana jäsenemme ovatkin saavuttaneet menestystä etenkin maantiepyöräilyn ikäkausisarjoissa sekä triathlonissa.

Energisen elämäntavan ohella arvoihimme kuuluu ympäristön kunnioitus. Maantiepyöräilyn näkökulmasta tämä tarkoittaa vastuullista, turvallista ja esimerkillistä käyttäytymistä liikenteessä. Lisäksi haluamme toiminnassamme huomioida ympäristön kohtelemisen kestävästi.

Haemme jatkuvasti mukaan uusia sponsoreita, jotka haluavat olla mukana nykyaikaisen, energisen ja kestävän harrastustoiminnan tukemisessa. Sponsoireillemme tarjoamme vastineeksi näkyvyyttä osana ajoasuamme, tapahtumiamme sekä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi olemme avoinna myös uusille yhteistyömuodoille.

Otattehan yhteyttä hallitus@waasawattwarriors.fi, mikäli toimintamme herättää kiinnostusta tai haluatte kysyä koskien seuran sponsorointia!   

G-Translate