Siirry suoraan sisältöön

SPONSORIT

Ramirent

Ramirent on Suomen johtava rakennuskonevuokraamo ja Wattisoturien pääsponsori kaudella 2024.

Fillarikauppa Cycli

Fillarikauppa Cycli on pyöräilyn huolto- ja erikoisliike, jonka löydät Vaasan ohella myös verkosta, Seinäjoelta ja Porista. #RideWorkLove

Polarinst

Polarinst tarjoaa merenkulun ja energialan automaatioratkaisuja suunnitteluun, kehitykseen ja kokoonpanoon.

TR Byggtjänst

TR Byggtjänst on Övermalaxista kotoisin oleva rakennuspalvelu, joka tarjoaa kattavasti erilaisia rakennuspalveluja perustöistä vallmiin kohteen loppuunsaattamiseen.

Oy Kontaktor Ab

Kontaktor on vaasalainen sähköalan yritys, jonka palveluita ovat esimerkiksi aurinkopaneelien, sähköauton latauspisteiden sekä ilmalämpöpumppujen asennus ja huolto.

KWH Logistics

KWH Logistics on yksi Suomen suurimmista satamaoperaattoreista ja tytäryhtiöidensä kautta se on läsnä kaikissa suurimmissa satamissa Torniosta Kotkaan.

Kehystysliike Vihinpuu

Kehystysliike Vihinpuu on ammattitaitoinen kehystysliike Kokkolassa.

Löffe in Motion

Löffe in Motion tarjoaa varusteita pyöräilyyn ja triathloniin. Sponsoroinnin lisäksi, Löffe in Motion on Wattisotureiden seuravaatetoimittaja.

Lisätietoa sponsoreille

Waasa Watt Warriors on vuonna 2018 perustettu maantiepyöräilyseura, jolla on tällä hetkellä noin 150 jäsentä. Maantiepyöräilyn ohella meillä on nykyään toimintaa myös maastopyöräilyssä, cyclocrossissa ja triathlonissa.

Seuramme tavoitteena on edistää maantiepyöräilyä ja siihen liittyvää kulttuuria koko Pohjanmaan alueella. Toimintaamme ydintä ovat yhteislenkit, joita pyritään järjestämään monipuolisesti siten, että mahdollisimman moni osallistuja löytäisi itselleen mukavan vauhdin ja ympäristön harrastaa liikuntaa. Kuntoliikunnan lisäksi, seuramme jäsenistö osallistuu myös kilpailutapahtumiin sekä kotimaassa ja ulkomailla. Viime vuosien aikana jäsenemme ovatkin saavuttaneet menestystä etenkin maantiepyöräilyn ikäkausisarjoissa sekä triathlonissa.

Energisen elämäntavan ohella arvoihimme kuuluu ympäristön kunnioitus. Maantiepyöräilyn näkökulmasta tämä tarkoittaa vastuullista, turvallista ja esimerkillistä käyttäytymistä liikenteessä. Lisäksi haluamme toiminnassamme huomioida ympäristön kohtelemisen kestävästi.

Haemme jatkuvasti mukaan uusia sponsoreita, jotka haluavat olla mukana nykyaikaisen, energisen ja kestävän harrastustoiminnan tukemisessa. Sponsoireillemme tarjoamme vastineeksi näkyvyyttä osana ajoasuamme, tapahtumiamme sekä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi olemme avoinna myös uusille yhteistyömuodoille.

Otattehan yhteyttä hallitus@waasawattwarriors.fi, mikäli toimintamme herättää kiinnostusta tai haluatte kysyä koskien seuran sponsorointia!   

G-Translate