Siirry suoraan sisältöön

TAPAHTUMAT

Kauden 2023 tapahtumia

Tältä sivulta löydät Wattisoturien päätapahtumat kaudella 2023. Kilpailutoimintaan liittyvät tapahtumat on lisätty omalle ”Kilpailutoiminta” -sivulleen.

Kevätleiri 20.-21.5.2023

Kaksi pidempää lenkkiä viikonlopun aikana viimeistelee pohjia kesän pyöräretkille. Kaikille seuran jäsenille avoin tapahtuma, joka ajetaan Vaasan lähialueilla. Tavoitteena useampi ryhmä, jotta kaikille löytyy mielekäs matkavauhti.

Tapahtuma on avoin kaikille seuran jäsenille ja voit osallistua sekä molempina tai ainoastaan toisena päivänä. Tapahtuman reiteistä ilmoitetaan myöhemmin.

Warriors Goes Pirkanmaa 9.-11.6.2023

Wattisoturit lähtevät valloittamaan Pirkan Pyöräilyä! Tarkoituksena on viettää viikonloppu nauttien Pirkanmaan kumpuilevista maisemista.

Alustava suunnitelma:

Perjantai 9.6.2023
– Saapuminen Murikanrantaan 9.6. n. klo 17:00
– Prologi nro 1: 60km lähtö noin 18:00
– Ruokailu Murikanrannassa ja vapaata iltaohjelmaa

Lauantai 10.6.2023
– Aamiainen
– Prologi nro 2: 107km lähtö noin 11:00 (kevyt ruokailu / kahvitauko reitin varrella)
– Ruokailu Murikanrannassa
– SPA osasto käytössä
– Illallinen ja vapaata ohjelmaa

Sunnuntai 11.6.2023
Pirkan Pyöräily klassikko (134km)

Waasa Watt Warriors alustavat joukkueet:
– 34-36km/h keskinopeusryhmä
– Alle 30km/h keskinoepeusryhmä

Majoitus: 2hh huone = 122€/yö tai 1hh huone = 102€/yö (aamiainen sisältyy hintaan)
Ruokailu: Buffetpäivällinen = 20,80€/hlö

Tapahtumaan ei ole erillistä kuljetusta, mutta yhteiskuljetuksista pyritään sopimaan lähtijöiden kesken.
Osallistujista on kysely seuran WhatsApp tiedotuksessa, ilmoitathan kiinnostuksesi ajoissa!

Lappajärven kierros 15-16.7.2023

Lappajärven ympäriajo palaa tulevana kesänä uuden yhteistyökumppanin kanssa. Tapahtumaa on kehitetty osallistujien antaman palautteen perusteella ja esimerkiksi ajopäivien pituutta on säädetty niin, että pidempi etappi ajetaan jo ensimmäisenä päivänä.  

Lue tapahtumasta lisää tapahtuman omilta sivuilta!

Lisäksi jatkamme säännöllisten yhteislenkkien sekä viikkotempon järjestämistä. Edellä mainittujen tapahtumien lisäksi jäseniä kannustetaan aktiivisesti edustamaan seuraa yhdessä ja itsenäisesti myös muissa pyöräilytapahtumissa!

Yhteislenkit

Waasa Watt Warriors järjestää ympäri vuoden sekä kaikille avoimia että seuran jäsenille tarkoitettuja yhteislenkkejä. Kertaathan ryhmäajon pelisäännöt ennen ryhmälenkeille osallistumista!

Säännöllisesti ajettavia yhteislenkkejä ovat:

Waasa Watt Warriors & Fillarikauppa Cycli yhteislenkki – Kaikille avoin yhteislenkki tiistaisin 18:00, jolle lähdetään Fillarikauppa Cyclin edestä (Kiillekuja 3, 65300 Vaasa).  Näiden suosittujen lenkkien pituudet vaihtelevat noin 2-2,5h välillä ja osallistujat jaetaan useampaan nopeusryhmään.

Ajankohtaista tietoa Wattisotureiden sekä Vaasan seudun yhteislenkeistä lyötyy yhteisestä WhatsApp ryhmästä, johon voit liittyä alareunan WhatsApp painikkeesta!

Tom’s PK – Aamuvirkkujen vauhdikas lenkki tarjoillaan kahvin ja maitohappojen kera! Tältä lenkiltä ehdit ajoissa sorvin tai tietokoneen ääreen!

Viikonlopun pitkikset–  Viikonloppuisin Wattisoturit nauttivat Pohjanmaan lakeuksista sekä rannikon merellisistä maisemista viettäen pitkän päivän satulassa. Tyyppilliset viikonloppulenkit ovat yli 100km pitkiä ja kestävät 4-5 tuntia. Tyypillisesti lenkillä nautitaan hyvän seuran ohella myös eväistä ja kahvista. Myös näille lenkeille pyritään järjestämään useampia vauhtiryhmiä ja mahdollisesti myös eri mittaisia etappeja ajajien omien toiveiden mukaisesti!

Wattisotureiden yhteislenkeille osallistutaan huolletulla pyörällä, kypärä päässä ja hyvää pyöräilyetikettiä noudattaen. Pyöräilijät osallistuvat lenkeille omalla vastuullaan.

G-Translate