Siirry suoraan sisältöön

Kavereiden kesken Wattisoturit, on maantiepyöräilyseura, joka syntyi tarpeeseen löytää maantiepyöräilylenkkiseuraa Vaasan alueella. Ensimmäiset yhteislenkit tehtiin vuoden 2016 kesällä, jolloin ryhmässä oli vain muutama pyöräilijä. Yhteislenkit alkoivat pian saada näkyvyyttä ja sitä kautta aktiiviseen joukkoon liittyi lisää uusia pyöräilijöitä. Vuoden 2018 aikana ryhmän koko kasvoi kovaa vauhtia, ja alunperin epävirallinen ryhmä rekisteröitiinkin yhdistykseksi Marraskuussa 2018. Tällä hetkellä seuraamme kuuluu noin 150 pyöräilijää, mukaanlukien useampi Miniwattisoturi, pyöräilyn vasta-alkaja sekä kokeneempi pedaalinpyörittäjä.

Kesäisin toimintamme ydintä ovat tiistaiset yhteislenkit, joihin osallistui säännöllisesti yli 20  ja parhaimmillaan jopa 50 pyöräilijää. Tiistain lenkeille ovat tervetulleita myös seuran jäsenistön ulkopuoliset pyöräilijät. Lisäksi erilaisia yhteislenkkejä ollaan tehty arkiaamuisin sekä viikonloppuisin hieman pidempinä lenkkeinä. Kesän kohokohtia ovat olleet myös seuran järjestämä Lappajärven kierros, syksyyn sijoittuva yöpyöräily sekä talvinen Winter Warriors haaste. Lisäksi kesäisin Wattisoturit ovat pyrkineet osallistumaan aktiivisesti myös Pohjanmaan ulkopuolella järjestettäviin tapahtumiin.

Kilpailutoimintaan Waasa Watt Warriors osallistui sekä paikallisesti että kansallisesti. Paikallisia kilpailuja olivat seuran järjestämät viikkotempot ja paritempo, sekä Jurvan Voiman ja VIS:n järjestämä Tour De Hankmo. Kansallisella tasolla Wattisotureita edustettiin maantiepyöräilyn ISM-kisoissa,  triathlonin SM-kisoissa sekä Suomen pyöräilyn järjestämissä maantie cupin osakilpailuissa. 

Talvella treenaamme yhdessä esimerkiksi Botniahallissa sekä Zwift virtuaalimaailmassa. Waasa Watt Warriorsin jäsenet voivat myös osallistua ja edustaa seuraa Suomen Pyöräilyn alaisissa kilpailuissa sekä muissa pyöräilykilpailuissa sekä -tapahtumissa. Lue lisää toiminnastamme tapahtumat -välilehdeltä.

G-Translate