LIITTYMINEN JA JÄSENMAKSUT

Liittyminen seuran jäseneksi tulee tapahtumaan keväästä 2022 alkaen SuomiSport -palvelun kautta. Myös nykyisten jäsenten tulee liittyä seuran jäseneksi SuomiSport -palvelussa ja suorittaa jäsenmaksu palvelun kautta, sillä palvelussa tullaan jatkossa ylläpitämään seuran jäsenrekisteri. Kilpailutoimintaan osallistuvien Wattisotureiden on myös mahdollista hankkia kilpailemiseen vaadittavat lisenssinsä suoraan SuomiSport sivuilta.

Vuoden 2022 jäsenmaksut:

·         Aikuisjäsen 30 € (uusille pyöräilijöille liittymismaksu 10 €)

·         Juniorijäsen (U-23) 20 €

·         Perhejäsenyys 60 €

·         Kannatusjäsen 100 €

Uusien jäsenten tulee liittyessään valita alta liittymismaksullinen jäsenmuoto. Perhejäsenyyteen, nuorisojäsenyyteen ja kannatusjäsenyyteen ei kuulu liittymismaksua.

Huom! Muistithan, että Waasa Watt Warriors on sekä Triahtlonliiton sekä Pyöräilyliiton jäsen. Samat jäsenmaksut ovat molemmissa jaostoissa, mutta jos koet Triahtlonjaoston omaksesi, voit käyttää tätä jäsenluokkaa.  

SuomiSportiin liittyvää ohjeistusta: 

Kutsulinkki ohjaa ensimmäisenä kirjautumaan palveluun. Jos sinulla on sportti ID olemassa, niin kirjaudu palveluun. Jos sinulla EI ole sportti ID:tä, niin pyydä kirjautumiskoodi ja voit tämän avulla kirjautua sisään ja luoda itsellesi oman Sporttitilin. Kirjautumisen jälkeen tulee kutsun hyväksymissivu, jossa valitaan vain oma nimi tai huolettavan nimi. Tämän jälkeen seuran pitää vielä hyväksyä liittymispyyntö, ja tämän jälkeen homma on melkein valmis.

Jäsenmaksu / liittymis + jäsenmaksu tulee maksaa sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty jäseneksi. Tämä onnistuu sekä Suomi Sportin omalla sporttitilillä tai mobiilisovelluksen kautta. Alla ohjeet miten liittyä seuran jäseneksi ja miten maksaa seuran jäsenmaksu.

1)      Miten liityn seuran jäseneksi SuomiSportissa

2)      Miten maksan seuran jäsenmaksun

Mikäli sinulla on ongelmia hakemuksen lähettämisessä tai mitä tahansa kysymyksiä liittyen jäsenyyteen, ota yhteyttä info@waasawattwarriors.fi

Pyydä myös liittymistä Waasa Watt Warriors -jäsenten suljettuun Facebook -ryhmään, niin pysyt perillä kuulumisista ja pääset tutustumaan muihin jäseniin. Hyväksymme sinut ryhmään, kun jäsenmaksu näkyy tilillä.

G-Translate